Kara Anaja iz SAD-a jednog je dana primijetila da postaje nekontrolirano uzbuđena. Pala je na pod i počela orgazmatično da se ponaša, a zatim je pobjegla kući zbunjena ovom neočekivanom reakcijom svog tijela.

To je bio prvi, ali nikako i posljednji, prasak nezaustavljivih orgazama koje je ova žena počela doživljavati.

Posljednje četiri godine Kara pokušava pronaći lijek za svoje stanje, poznato kao neprestani poremećaj genitalnog uzbuđenja. Kara pati od rijetkog neizlječivog poremećaja koji joj je dijagnosticiran prije četiri godine. Gotovo je stalno seksualno uzbuđenje i to je dovodi do spontanih orgazama.

“Bilo je vrlo ponižavajuće i sramotno. Kada ste u društvu djece, osjećate se kao perverznjak zbog svih snažnih emocija koje proživljavate. To niko ne može razumjeti”, rekla je Amerikanka, koja je bila prisiljena napustiti posao konobarice i povući se iz javnog života.

Osim njenog supruga Tonyja, situacija je teška i za njihovog 10-godišnjeg sina. Kara je prisiljena izbjegavati boravak u parkovima, ulicama i drugim javnim prostorima, ali još uvijek ne zna kako to objasniti desetogodišnjaku.

“Pokušavam naučiti kontrolirati uzbuđenje i održavati normalan izraz lica tokom orgazama. Sve to mi uništava život. Ponekad nemam volje ustati iz kreveta”, nesretno priznaje nesretna žena.

Kara “pati” do šest sati seksualnog uzbuđenja dnevno, a kad ima loš dan, doživi više od 180 orgazama u samo dva sata. Kako joj liječnici ne mogu pomoći, Kara proživljava “paklene muke”. Ima spontane orgazme u supermarketu dok dijete vodi u školu, trči, kuha ručak …

Kara živi u Arizoni sa suprugom Tonijem Carlissijem (34) i sinom Merrickom (10).

Pogledajte kako je njezin život prekidan stalnim orgazmima:

Izvor: Alo.rs

Preporučujemo