Mirko Đuričić, otac sada već bivšeg učesnika rijalitija “Zadruga 2” Mikija Đuričića koji je prethodni dan ošamario svoju djevojku Suzanu, a onda namlatio Nadeždu štakama, rekao je da ne vidi uopšte ništa loše u svemu tome što je njegov sin uradio, čak štaviše on je to podržao.

On je povodom ovog svega što se desilo dobio poziv i zamoljen je bio da prokomentariše čitavu situaciju iz svoje perspektive, a on je naravno stao u odbranu svom sinu:

“Ma šta bre vi pravite toliku halabuku kao da se tu desilo ne znam ti ja šta! Od jedne obične sitnice ispade veliki cirkus! Svaki dan se svuda u svijetu dešava nasilje, šta je tu toliko čudno. Pa šta ako je on udario dvije žene? I ja bih uradio istoda sam na njegovom mestu! One su za to tu. Žena ne smije dizat ton, njeno je da šuti, Da su bile pametne, ne bi im se ovo ni desilo”, objasnio je Mirko.

Mikijev otac dodao je pored toga da su njegovog ‘divnog’ sina ove dvije zadrugarke konstantno provocirale i nervirale.

“Pukao mu je jednostavno film u tom trenutku, jer je on ipak već cijelih sedam godina po tim rijalitima i nakupilo mu se. A još je i beskorisni bogalj trenutno. Ma, bezveze su napravili ovu priču i problem. izbio je tako veliki skandal, a nije ih on uopšte jako ni udario. Malo ih je samo potkačio, ništa strašno, preuveličale su k*rve.”, dodao je na kraju Mirko Đuričić.

Kako vi komentarišete ovo sve? Napišite nam svoje mišljenje u komentarima

Image result for miki đuričić

Izvor: Kurir.rs

Preporučujemo
Loading..