Showbizz

PA NJU NIKADA niste videli: Ovo je TAJANSTVENA supruga čuvenog glumca Slavka Štimca, i ona je POZNATA (FOTO)

U nastavku današnjeg članka mlao ćemo da govorimo o domaćim estradnim zvezdama, koje su nekada davno harale po estradi, a danass ih definitivno nigde više nema. Neki su se oprostili od svojih karijera, zbog bolesti ili jednostavno su ostareli, dok imamo i onih koji ssu ssnimili album ili dva, te film ili dva, i onda su krenuli sa nekim drugim poslovima u svojim životima.

Mnogo je takvih sslučajeva u današnje vreme, a najveći u svetu filma je definitivno Mekalej Kalkin, simpatični dečak iz hit filma “Sam u kući”, koji je nakon te uloge uzeo ogromne pare, ali je njega svet opijata uzeo pod svojek i on danas izgleda kao starac, iako još uvek nije napunio 40 godina života.

Međutim, mi danas govorimo o Slavku Štimcu, čoveku koji je krenuo sa svoom karijerom baaš kao Mekalej kalkin, igrao je kao mališan u partizanskim filmovima, ali je za razliku od njega izgradio sjjajnu filmsku karijeru, te je snimio preko 50 igranih filmova, i preko 100 preddstava. Međutim, njega u poslednjih 1’0 godina nigde nema, zna se da živi u Beograduu, ali njegov privatni život, jako malo ljudi uopšte i poznaje.

Također jako mali procenat osoba zna da je Slavko jako dugo vremena oženjen, a tek sada su isplivale fotke njegove supruge. Njeno ime je vesna Golubović, koja je glumu završila u Nju Jorku sada već davne 1980 godine, a slavka je uponala, 1988. Od tada žive zajedno, nemaju dece.