Zanimljivosti

Pa GDJE JE MOJA BEBA? Doktor uradio carski rez i NIJE NAŠAO BEBU! Zadrečo kad je shvatio svoju GREŠKU

Danas smo vam pripremili jednu jako zanimljivu priču, što se može već vidjeti i po naslovu.

Radi se o roditeljstvu, što je naravno jedna od najljepših stvari koje se nekoj osobi mogu desiti u životu. Svi se raduju i jedva čekaju dan kada će se njihova beba roditi, a naročito se to odnosi na majke. Ali, ovom se bračnom paru život smučio jer im je neočekivano sve nizbrdo krenulo i oni su definitivno požalili što su ovog doktora odabrali da odradi porod.

Amber Hughes (31) je prije toga već imala četiri normalna prirodna poroda koji su svaki put prošli bez komplikacija, ali je doktor koji ju je sada trebao poroditi uporno insistirao da se uradi carski rez. Amber je bila razočarana kada joj je doktor saoštio odluku da će ona primiti lokalnu anesteziju i da će carskim rezom beba biti izvađena.

Ona je bila u tridesetoj sedmici trudnoće i njen muž Adam je i ovaj put prisustvovao porodu. Ali, ovaj porod sasvim sigurno nikada neće zaboraviti. On se totalno šokirao i prepao kada je vidio da kod carskog reza i otvaranja stomaka njegove žene – bebe nije bilo. Doktor je sve prisutne ubjeđivao da je beba tu, da je bila u rodnom kanalu kada su počele kontrakcije, ali da je sada jednostavno nestala.

Ali, vjerovali vi ili ne, dok ju je doktor otvarao i dok se ona naprezala njen novoređeni sin je zapravo izašao prirodnim putem. Maleni Olli se sam umotao u plahtu i spavao, a doktor ništa nije primjetio. Možete li vjerovati da se ovako nešto desilo? Da se ovako nešto jednom doktoru dogodi?