Duh i idiot

Jedan od najluđih viceva sa jednim jako glupim likom je sigurno ovaj. Radi se o tome da su se tri momka nasukala na pustom ostrvu i odmah ugledala magičnu lampu u kojoj je duh, koji će im ispuniti po jednu želju koju zažele. Prvi muškarac je želio da ode sa ostrva i vrati se kući svojoj porodici. Drugi muškarac je želio isto, dok je treći rekao: “Usamljen sam. Želim da se moji prijatelji vrate nazad, jer ja ne mogu sam ovdje biti. I naravno duh mu je poslije toga ispunio želju. Na kraju su sva tri prijatelja bila opet na pustom ostrvu a lampi i duhu nigdje traga i glasa.

Kašnjenje na posao

Svi mi kasnimo na posao, a opravdanja su različita. Jedan momak zakasnio je na posao, a kada ga je njegov šef ugledao odmah je počeo da viče na njega zato što kasni i da je trebao već u 7 sati da bude na radnom mjestu. A mladić mu odgovara: “Zašto u 7, šta se tada desilo, jesam li šta propustio šefe”?, odgovara zbunjeni mladić-.

Foto: Freeimages/2020VG

Foto: Freeimages/2020VG

Foto: Profimedia/Alamy

Foto: Profimedia/Alamy

Dječak VS. frizer

Dok je dječak ulazio u frizerski salon za muškarce, frizer  se odlučio da  se našali prema ovoj mušteriji pa je rekao u šali da je on najgluplje dijete i da će mu to i dokazati jednim trikom. Frizer stavlja novčanicu od jednog dolara u jednu ruku, a u drugu stavlja lišće i reče dječaku da bira. Dječak prilazi i bira ruku u kojoj je frizer držao lišće. Kasnije, kada je jedna od mušterija koja je bila tu ugledala dječaka pitala ga je zašto je izabrao lišće, na šta će on: “Ako uzmem dolar, onda je igra završena”. odgovorio je dječak.

Foto-ilustracija: Profimedia

Foto-ilustracija: Profimedia; Telegraf.rs