Novo Zanimljivosti

OVU SERIJU SMO SVI GLEDALI! Isplivale najveće tajne BOLJEG ŽIVOTA: Mnogi su odbili da glume zbog JEDNOG razloga, a ON se nije pojavio na snimanju ZAVRŠNE SCENE…(FOTO)

Danas se bavimo našim domaćim serijama i filmovima, koji su pre dosta vremena bili jako popularni na našim malim ekranima, ali neke serije se i dan danas gledaju. Prva epizoda čuvene domaće serije “Bolji život” je emitovana 6. januara 1987. godine, a sada je prošlo tačno 32 godine od njenog emitovanja, a brojne tajne kriju se iza ove popularne serije. Snimanje ove serije je trajalo neke četiri godine, a u provm trenutku su scenario u ruke dobijali glumci koji su se planirali za ključne uloge, ali je sudbina u tom slučaju igrala protiv njih.

Kada je u pitanju poslednji jugoslovenski trend, oni kao da su naslutili da su tokom emitovanaj ove seriju opisali celu jednu državu koje više nikada neće biti. Tačno je sedam dana nakon emitovanja poslednje epizode 25. juna 1991. godine slovenački i hrvatski parlamenti doneli su odluku o proglašenju nezavisnosti čime je formalno počeo raspad Jugoslavije.

U vreme pisanja lika Aleksandra Saše Popodića, scenirista Siniša Pavić je lik pravio po glumcu Žarku Lauševiću koje je prvo poželieo da dodeli ovu ulogu. “Žarka su želeli u ulozi Saše, međutim, termini snimanja serije preklopili su se sa njegovim obavezama, a on nije mogao da radi paralelno, na dva fronta. Lauš je imao 27 godina i bio je idealan da igra advokata i najstarije dete u porodici. Boris je tek nakon njegove odluke da vrati ulogu izabran kao najbolje rešenje”, rekao je jednom prilikom Pavić.

Također, veliku popularnost u tom vremenu je imala i glumica Ena Begović koja je snimala velike filmske role, a na čitanje dobila je ulogu violete Popadić, ali “zahvalila” se na ulozui i rekla da ne može da snima ovu seriju.. Ostatak teksta pročitajte ovde.