Novo

Ovome se ovako brzo niko nije nadao…Izabranica Baneta Trifunovića otkrila lepe vesti: Dečak je! (FOTO)

U nastavku dnaašnjeg članka dotaći ćemo se vesti koja je mnoge iznenadila , a radi se o Tihani Lazović , a za koju je se na početku veze sa Banetom Trifunovićem u više navrata nagađalo d aje možda trudna . Naime , to su bile samo špekulacije , a koje nisu mnogo uticale na povaj popualrni par , pa je potreba d adrže vezu dalje od očiju javnosti samo ovaj odnos dodatno učvrstilo , te poboljšalo odnose. Naime , oni su malo po malo shvatili da im daljina pravi problem , jer je ona živela u Zgrebu ,a on u Beogradu , pa su odlučili da je najbolje rešenje da otpočnu zajednički život. Atraktivna Hrvatica preselila se u srpsku prestonicu, a ljubav dvoje umetnika iz dana u dan je rasla i naposletku dovela do braka.

Naime , iako nisu odmah odlučili da stanu na ludi kamen , tri godine su se zabavljali , a vest da je Tihana trudna nije mnogo iznenadila javnost , s obzirom da se mnogo toga nije promenilo kada su stupili u bračne odnose. Dok mnogi iščekuju da čuju to “trudna Tihana Lazović”, Bane ponajviše, njegova bivša izabranica Aleksandra Duende pohvalila se lepim vestima na tu temu.

Naime , Aleksandra je se pre nekoliko meseci porodila i na svet donela jednog zdravog i prelepog dečaka ,a kojem je dala ime Oliver , a ne sumnjamo da je Bane čestitao , a budući da su nakon kraha svog emotivnog odnosa ostali prijatelji , a što je svakako za svaku pohvalu . Vaša mišljenja ostavite u komentare.