Uncategorized

OVOM NADGROBNOM SPOMENIKU CELA SRBIJA UMIRE OD SMEHA: Kad vidite šta je uradio, nećete moći sebi doći

Svako podneblje ima svoje odlike pa tako i ljudi koji tamo žive ,za Balkance se kaže da su temperamentni, vrijedni ljudi, vole pojesti dobru hranu, vole veselje i muziku i nekako je to specifično za na sa ovih područja.

Imamo mi naravno kao i svi drugi ,i brojne loše situacije,uspone i padove kao i svi drugi ali se nekako ,u skoro svakoj situaciji,kod Balkanaca nađe i doza humora, pa makar i crnog.

Iskreno, ima li ozbiljnije i tužnije situacije od jedne sahrane? Teško, to je momenat kada se daje posljednji ispraćaj nekome, bližnji se opraštaju, tuga je na licima i u srcima ali je i tada znalo doći do nekih situacija pa da se prisutni i nasmiju. Nekada su to posebni govori u čast pokojnika, ili je otvoren testament pa se našlo ono što ne treba u njemu i drugih bizarnih bilo je situacija koje su u sebi nosile dozu komedije iako nije bilo ni mjesto ni vrijeme. Obično se na grob umrlom postavlja nadgrobna ploča, spomenik različitih dimenzija, boje, oblika na kojem se napišu osnovni podaci o pokojniku, godina rođenja i godina smrti.

Ali naš humor i tu ne izostaje,jedan takav snimak je postao viralan na internetu i nasmijao mnoge koje su ga pogledali. Jedan korisnik twitera je bio na groblju, nekim drugim poslom ,a onda mu je pažnju privukao jedan nadgrobni spomenik,odnosno ono što je na njemu bilo napisano pa je to fotografisao i objavio na internetu. Radi se o nadgrobnom spomeniku koji je neki Života Joksić podigao sebi za života što i nije neobično ali je neobično ono što je napisano na spomeniku

“Ja i moje žene“ a uz to su dodate i neke fotografije koje pokazuju Životu sa različitim ženskim osobama.

Ponijet ovim natpisom,twiteraš je ispod fotografije napisao i objavu: “Niste poznavale Životu, pa ste zato same.”

Za očekivati je bilo da ovakav tweet ima jako puno komentara, i to uglavnom šaljivih koji su se svi odnosili na ono što je Životu dovelo do ovog natpisa.