Ima sitnu građu, ali i prirodno velike grudi koji joj zadaju neizdržive bolove u leđima

Ono što bi razveselilo mnoge žene, noćna je mora za 21- godišnju Natalie Donnan iz Kilmarnocka u Škotskoj. Zbog prirodno velikih grudi, pati od bolova u leđima, a zbog toga joj je vrlo neprijatno.

“Na mnogo načina su mi upropastile život. Zbog njih teško pronalazim dečka koji bi za mene istinski mario. Na aplikacijama za upoznavanje kad god ih koristim, neprestano dobijam komentare koji su isključivo vezani za moje grudi. Osjećam se poniženo i posramljeno zato što to nije vrsta pažnje za kojom ja žudim” – kaže ova majka jednog djeteta koja je ranije bila zaposlena na brodovima gdje je radila kao domaćica.

Kaže kako joj druge djevojke često govore da bi voljele da su njihove grudi velike kao kod nje. Ipak, nju to čini nesretnom zbog čega je i odlučila da pokrene prikupljanje donacija putem interneta u nadi da će joj neko pomoći da se riješi onoga što je za nju višak.

Sada pokušava prikupiti 5 hiljada funti putem interneta, koliko se i plaća operacija smanjivanja grudi, a strance je zamolila da joj pomognu tako što će uplatiti donacije u iznosu koliko mogu uplatiti i koliko žele. Ponekad kad vidimo žene i njihovu građu, pomislimo da život zaista nekada nije fer  – kod pojedinih žena grudi su prirodno velike, ali su one sitne građe, dok je to kod nekih krupnijih žena suprotno, pa im je neprijatno jer su im grudi male.

Ali, moramo zapamtiti da se trebamo voljeti upravo takvima kakvi jesmo, a naravno, niko nam neće zamjeriti ako promijenimo nešto na sebi što nam je zadavalo probleme.

Preporučujemo
Loading..