Za mnoge ljude brak je nešto čemu teže čitav svoj život, a to je na neki način posebno povezano sa ženama, koje su većinom one koje više razmišljaju o porodici, djeci i svemu što već ide uz brak u paketu.

I muškarci na to gledaju, ali mnogo manje. Ipak, čak i kada stupaju u brak, većina muškaraca i žena ne želi se odreći cijelog svog prethodnog života, već sasvim normalno, žele održati neke veze s ljudima koji su bili dio njihova života i prije braka.

Na Internetu, kao što mnogi znaju, možemo naći mnogo videozapisa na razne teme, pa je moguće vidjeti i mnoge videozapise pod nazivom “Life hack”, što u prijevodu dolazi kao skup nekih savjeta za život ili, evo, ja sam riješio taj problem, a ti gledaš na koji način. Tako je ovaj momak odlučio riješiti problem koji ima njegova supruga, a način na koji ga je riješio je takav da ga sada mrze sve žene na svijetu, a posebno njegova.

Supruga ga je zamolila da provede više vremena sa ženskim prijateljima, koje zapravo ona i ne viđa toliko otkad se udala, pa je njen divni suprug odlučio da joj pomogne u tome i on je riješio njen problem. A riješio je to sve tako što je u kuću doveo drugu ženu, koja je također prijateljica njegove žene, a sada ona ima dvije supruge, koje se također mogu družiti. Ako ne vjerujete, pogledajte videozapis koji dijelimo s vama i sve će vam biti jasno.