Zanimljivosti

Ovo su znakovi da vaši pokojni pokušavaju da stupe u kontakt sa vama: Ovo ćete odmah primjetiti već na sahrani: Mnogi se kunu u ovo!

Ovdje se radi o jednoj jako intrigantnoj temi koja je za mnoge čak i jako tužna, naročito za one pojedince kojima nedavno neka draga osoba preminula, nebitno radilo se tu o nekom bliskom rođaku, prijatelju ili roditelju (djetetu), i koji bi svakako želio da može sa tom osobom opet porazgovarati.

Je li vama možda nekada kroz vašu glavu prošlo, a sigurni smo da je mnogima, da možda postoje neki specifični znakovi koji baš indiciraju na ove stvari. NEki stručnjaci smatraju da tačno postoje neki konkretni znakovi koji sasvim jasno ukazuju na to da vaš dragi pokojnik pokušava stupiti u kontakt sa vama.

Možda se tu radi o mirisu cigarete koje je pokojnik pušio, ili ako odjednom neočekivano i neobjašnjivo osjetite miris parfema koji je pokojnik uvijek koristio. To mogu da budu jasni znakovi da pokojnik pokušava sa vama ostvariti kontakt. Vjerovatno ste znali često i sanjati pokojnika i onda niste sigurni je li to bio san ili se stvarno to desilo. Međutim, nakod toga zapalite svijeću za tu osobu ili posjetite njegov grob. Je li vam se nekada dešavalo da imate neke veoma čudne i neobjašnjive misli za koje niste sigurno da mogu biti vaše. To je, kako tvrde stručnjaci, način na koji pokojnik pokušava nešto da vam kaže.

Takvi se kontakti mogu desiti i na samoj sahrani, mada mnogi misle da im se tada stvari samo pričinjavaju jer su tužni i pod šokom. Neki tvrde da su čak pokojnika viđali među gostima, ili da su par dana nakon sahrane viđali njegov odraz u ogledalu, ili da imaju osjećaj kao da nisu sami u prostoriji. Sve su to znaci da vam pokojnik pokušava nešto da kaže.