Novo

OVO SU REKORDERI RIJALITIJA! Godinama žive ispred kamera, to im je DRUGA KUĆA, a NJEGA će teško ko skinuti s TRONA!

Rijaliti programi na našim prostorima veoma su popularni, i isto tako i gledani, a kada govorimo o rijalitijima odmah nam na pamet padne Zadruga koja je već evo nekoliko godina u samom vrhu i bez konkurencije, ali ono što treba naglasiti jeste da ne smijemo zaboraviti da je prije Zadruge bilo još rijalitija koji su se emitovali na našim prostorima.

Zahvaljujući rijalitijima mnoge osobe postale su poznate, a jedan od njih je Miki Đuričić, koji je na tronu kada je u pitanju učestvovanje u rijaliti programima. Iako je pored njega još mnogo onih koji su proveli jako puno vremena u rijalitiju, on je i dalje na prvom mjestu. Miki je bio učesnik rijalitija Veliki brat, i to čak dva puta, nakon toga imali smo priliku da gledamo na Farmi, a nakon toga on je bio stalni član Zadruge, od prve sezone. Tako se sada piše kako je on već potpisao ugovor za šestu sezonu Zadruge, a jednom prilikom on je rekao da je glavni razlog njegovog učešća u rijalitiju zapravo novac, koji nikako ne može zaraditi napolju, pa je on tako rekao sljedeće:

“Taj novac koji ja zaradim u rijalitiju ne bih mogao da zaradim napolju. Nije napolju tako sjajno i bajno. Može da se zaradi, ali ne toliko”, rekao je on. Odmah sljedeći na listi nalazi se pjevač ali isto tako i veoma iskusni rijaliti igrač, a riječ je o Lepom Mići, koji je svoju rijaliti karijeru započeo u Farmi, pa je tako on čak tri puta bio učesnik ovog rijalitija, a onda od prve sezone Zadruge imamo priliku da ga gledamo, jer on je bio učesnik svake sezone, pa se tako naravno njegovo učešće očekuje i u šestoj sezoni, koja počinje za samo par dana. Ostatak teksta pročitajte ovde.