Sinoćnji incident u Fruškogorskoj ulici u Futogu završio je tragično, s gubicima života mladih ljudi. Dva mladića, N.Š. (19) i M.M. (20), preminula su nakon što su pogođeni vatrenim oružjem. Četvorica mladića iz Novog Sada, N.L. (23), D.D. (24), O.R. (21) i B.G. (26), uhićena su pod sumnjom za ovo nasilno djelo.

N.Š. je preminuo na licu mjesta, dok je M.M. pronađen ozlijeđen u blizini. Neslužbeno se doznaje da je pokušaj bijega M.M.-a od mjesta nesreće usporio dolazak hitne pomoći i policije, što je rezultiralo kašnjenjem od gotovo 30 minuta.

 

Osumnjičeni su suočeni s ozbiljnim optužbama, uključujući teško ubojstvo i nedozvoljenu proizvodnju, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih tvari. N.L., jedan od osumnjičenih, priznao je ubojstvo oba mladića, tvrdeći da je djelovao iz nužne obrane. Navodno su ga dvojica mladića prijetila mačetama i bacanjem u rijeku Dunav.Ovaj tragični incident je potresao zajednicu, a obožavatelji i prijatelji poginulih mladića iskazuju svoje sućuti na društvenim mrežama. Istraga je u tijeku kako bi se utvrdili svi detalji ovog događaja, dok se osumnjičeni nalaze u pritvoru.Svi osumnjičenici su uhićeni u svojim domovima.

Tužiteljstvo je najavilo da im prijeti ozbiljna kazna za teško ubojstvo te nedozvoljeno posjedovanje oružja. Novosadska policija brzo je reagirala na incident i poduzela mjere, dok su osumnjičenici zadržani pod istragom do 48 sati. Istraga se nastavlja kako bi se razjasnila cijela situacija i detalji nesreće. Na društvenim mrežama izražena je tuga za mladićima, dok je javnost šokirana tragičnim ishodom ove svađe.Osumnjičeni su identificirani kao N.L. (23), D.D. (24), O.R. (21) i B.G. (26) iz Novog Sada. N.L. je priznao ubojstvo obojice mladića, a ostali osumnjičenici su također imali ranije dosjee povezane s kriminalom.