Kad su u pitanju vjenčanja, zna se da svaka država, svaki narod ima svoje običaje kada je u pitanju ova svečanost, mnogi od njih su romantični, a neki bizarni, ali postoje neke stvari koje se događaju izvan svakog planiranja, prije, za vrijeme ili nakon vjenčanja, kao što je ovaj slučaj o kojem danas govorimo.

Tako je ova mlada žena iz autonomne regije Guangxi Zhuang, koju su kineski mediji predstavili samo kao Huang, navodno uspjela greškom završiti u krevetu sa svojim djeverom, pa je seks pao između njih dvoje, nakon čega ga je tužila za silovanje.

Huang je na sudu rekla da je nakon vjenčanja došla u suprugovu kuću, u kojoj do tada nikada nije bila, a tokom noći je ustala jer je morala u toalet. Na povratku, ne znajući dobro raspored prostorija u kući, propustila je sobu u kojoj su ona i suprug spavali, pa je greškom ušla u sobu koja je zapravo bila soba njenog djevera, a nije je primijetila jer je bila tamna. Rekla je da je nakon toga počela milovati i ljubiti svog djevera, misleći da je to bio zapravo njen suprug, koji je, naravno, odmah shvatio u čemu je riječ, ali to ga nije omelo da odmah krene u akciju.

Nevjesta je tek ujutro shvatila da je imala seks s pogrešnim muškarcem, kad je zora osvanula i kad se probudila, pa je odmah počela vrištati i digla se cijela porodica i gosti koji su noć proveli u kući nakon tog vjenčanja. Huang je najprije tražila od svog djevera odštetu u iznosu od gotovo 3000 eura, a kad je on odbio platiti, uslijedila je tužba. Međutim, sud je oslobodio djevera na kraju jer je utvrđeno da je ova mladenka spavala s njim po svojoj slobodnoj volji, a da se ni u jednom momentu djever nije pretvarao da je on njen novopečeni suprug.