Novo

OVO SE DESILO POSLE SMRTI DUŠANA VELIČKOVIĆA, ČIM SU SPUSTILI KOVČEG! Potresno je, UPOZORAVAMO (FOTO)

Verujemo da nema osobe na Balkanu koja do sada nije čula za popularnog srpskog astrooa Dušana Veličkovića. To je čovek koji je konstatno bio u medijima a vodio je neke polemike i oko aktuelnih tema koje su bile strogo povezne sa Balkanom. Kako je njegova ćerka jednom priliko rekla prmeinuo je u jednom spa centru a veruje se da je srce u pitanju, pošto ga je jedan kupač pronašao kako leži bez sveti kako pluta u bazenu.

Imali ste priliku da pogledate jutarnjim program na Pink Tv da vidite kako je Jovana Jeremić bila očajna a oglasila se sa kratkim rečima: “Bio je u sauni i samo je umro. Verovatno je u pitanju srčka. Imao je problem sa visokim krvnim pritiskom, znam da je imao problema”, kaže Jovana Jeremić. Također, oglašavao se jako puno puta i po pitanju poznatih osoba te je govorio o tome kako Zoran Marjanović nije smaknuo svoju suprugu nego je za njenu smrt isključivi i direktni krivac njegov otac. Međutim, Zoran je pre mesec dana osuđen na maksimalnu kaznu zatvora.

Da podsetimo, poznati astrolog pisac i novinar Dušan Veličković je iznenada preminuo 10. septembra 2022 godine kako se pisalo Dušan je jedan od korisnika velnes centra i pronašao ga je drugi korisnik u bazenu bez svesti. Sahrana je održana 14 septembra u 15 časova na groblju u Magliću a veliki broj prijatelja porodoice i saradnika došlo je da isprati Dušana na večni počinak. Sin Bojan Veličoković naš poznati MMA borac nosio je krst dok su ostala braća i sestra išli pored njega u povorci i držali su očevu sliku.

Njegova je supruga bila neutešna i nije mgola da sakrije suze a u trenutcima kada su kovčeg spuštali u raku, čuo se zvuk violine. Dušan je u žalost ostavio sinove Srđana, Bojana i Jovana, ćerku Dunjum suprugu Bojanu i mnogobrojnu rodbinu i prijatelje.