Home Showbizz Ovo je za svaku osudu: Luna Đogani ismijavala djevojku sa poremećajem i...

Ovo je za svaku osudu: Luna Đogani ismijavala djevojku sa poremećajem i vrištala od smijeha sa Markom, zgrozit ćete se kad vidite snimak

219
0

Luna Đogani smijala se s Markom Miljkovićem dok je oponašala djevojku s poremećajem, tačnije sa smetnjama u razvoju i koja se pojavila kao dio publike u određenim emisijama koje su se prikazivale.

Dok je Luna lupala rukama i pravila grimase poput te djevojke, nasmijala se zajedno s Markom. “Sjećam se svaki put!”, rekla je dok je umirala od smijeha. “Uplašila sam se kad sam je vidjela u publici u AmiG”, dodala je, a Marko je također na to: “I ja sam je vidio … bila je … U časopisu In!“- rekao je.

“A u AmiGi-ju?” upitao je njezin dečko, a onda je Luna pogledala i shvatila da bi ovo moglo završiti na društvenim mrežama, a onda je pokušala da se izvuče, ali nije uspjela: “Ma ne bre! Rekao si mi da si je vidio, utripovala sam da sam je vidjela … “ rekla je. S obzirom na njezin komentar o podsmijehu djevojke, jedno ostaje nejasno – kako oponašati osobu koju nikad prije niste vidjeli? Možete vidjeti isječak u privitku.

Inače, ovaj video je kompromitiran od strane svih onih koji slijede program Zadruge 2 i slažu se da je to razlog zašto je Luna Đogani izvan konkurencije, te da je to za svako uvjerenje, sramotno i da ne mogu vjerovati da je to rekla. Dodirnula je samo dno.

Doista, koliko morate biti nečovjek da možete ismijavati osobu sa zdravstvenim problemima koja se bori s poremećajima? Čini se da su Luna i Marko pokazali svoje pravo lice.

Izvor. Zanimljivosti Balkan

Preporučujemo
Loading..