Novo

Ovo je za DISKVALIFIKACIJU? Mensur OPTUŽIO zadrugare da su NACIONALISTI, a njegova TEORIJA o finalu je bizarna! (VIDEO)

Rijaliti Zadruga već nekoliko godina unazad broj je jedan kada je naš region u pitanju, i definitivno su bez bilo kakve konkurencije. Peta sezona polako se bliži kraju tako da ćemo za manje od 15 dana saznati ko će ove sezone biti pobjednik, i ko će to biti izabran od strane publike i biti bogatiji za 50 hiljada eura. Po svemu sudeći ljubitelji ovog rijalitija mogu da odahnu, jer po svemu sudeći od septembra će da se emituje i šesta sezona, iako su kružile razne priče, pa i to da je peta sezona ustvari i poslednja.

Inače ove sezone mnogo je favorita za prvo mjesto, tako da će do samog finala biti jako neizvjesno, a dok se to ne desi mi ćemo nastaviti da vas izvještavamo o najnovijim dešavanjima na najpoznatijem imanju u Srbiji. Naša današnja tema bit će Mensur Ajdarpašić i Milica Veselinović, koji su inače bili u vezi, koja se nedavno završila, a sada su se oni žestoko posvađali, pa smo tako imali priliku da čujemo veoma teške riječi koje su pale i sa jedne i sa druge strane.

“Je l’ sam ja uz tebe? Nemoj da si bezobrazna. Srešćemo se mi još po tvom gradu, opusti se”, rekao joj je Mensur, a Milica mu je rekla da to njegovo mafijanje kod nje ne prolazi, pa je rekla da se nikad ne zna i da će oni sutra možda svi sjediti za istim stolom i ručati, a onda ju je on upitao da li ona možda misli na svog tatu. Zatim je njemu Milica rekla: “Ja od drugih neću da zavisim i biću svoj čovek, niko ništa neće da mi naređuje. Ja ću da imam ostvarene stvari iza sebe”. Ostatak teksta pročitajte ovde.