Zanimljivosti

OVO je Vučićev dvojnik, mladić iz Hrvatske ISTI kao predsednik Srbije: Kad mu vidite lice, OPLAKAĆETE od smeha(FOTO)

Neki su portali već ovih dana pisali o mladiću iz Foče koji je bukvalno identičan i strašno liči na Željka Ražnatovića Arkana i mnogi ga mijenjaju s ratnim zločincem iz Srbije.

Čak i kad je došao u Srbiju, bolje reći u Beograd na groblje kako bi odao počast Arkanu, čovjek koji radi na groblju morao ga je jednostavno slikati, jer je bio u nevjerici kako zapravo izgledaju gotovo isto.

Čak je završio na društvenih mrežama zbog toga, a ljudi na cesti ga zaustavljaju jer se žele slikati s njim. Imamo isto tako i dvojnika Novaka Đokovića koji sasvim slučajno živi u Beogradu. O njemu su čak snimljeni i dokumentarni filmovi, a u nekim reklamama se čak pojavljuje, koliko god je sličan, priča je stigla i do Novaka Đokovića, koji je odlučio da ga upozna i da se slika sa njim.

Kakva bi to dvojnost bila, da prvi čovjek Srbije nema svog dvojnika. Da, dobro ste pročitali, predsjednik Aleksandar Vučić isto tako ima svog dvojnika, ali ovaj ipak dolazi iz Hrvatske, i za razliku od prva dva o kojima smo razgovarali nije Srbin. Zna se samo da se zove Borna, a na Instagramu ga možete pronaći pod userom “borninjo”. Prosto je nevjerovatna stvar koliko zapravo izgleda kao predsjednik Srbije i koliko liči na njega.

Tek je malo mlađi i mršaviji, a u odnosu na ranije opisane dvojnike Željka Ražnatovića Arkana i Novaka Đokovića, možda je baš Borna najvjerodostojniji dvojnik koji se ikad pojavio na ovim prostorima. Može komotno raditi za predsjednika Srbije, mijenjati ga na nekim njegovim sastancima na kojima se treba samo slikati. Njegov je profil naravno prepun komentara o tome koliko su zapravo slični, možemo reći isto. Pogledajte slike sami.