Svjesni smo sebe i mnogi od nas bili smo svjedoci, a i sami smo možda bili dio toga da u brakovima ima više prevara i preljuba, te da je to postalo neka vrsta mode i da se sve više udaljavamo od onih pravih porodičnih i bračnih vrijednosti za koje se mnogi zaklinju, posebno konzervativci i homofobi.

Tako je na Internetu postavljen video koji je brzo postao pravi hit, koji je zabilježio vrlo burnu reakciju Kineskinje kada je uhvatila muža u preljubu. Uhvatila je svoga muža s ljubavnicom, što je izazvalo veliki bijes u njoj, pa je naletjela na ljubavnicu, snažno je mlatnula od vrata i zabila je uza zid.

Dok se ljubavnica trudila da sakrije svoje lice pred kamerama koje su sve to snimale, prevarena žena pokušala je na sve načine da otkrije njeno lice, pokazujući tako svima svog muža i ljubavnicu

Ljubavnica se cijelo vrijeme pokušavala odbraniti i opravdavala se da to nije njezin problem i da prevarena žena sve treba riješiti sa suprugom, što je samo razljutilo prevarenu ženu koja je tada počela vrištati i izgovarati ove riječi:

“Nema to veze s tobom? Zavela si mog muža i tvrdiš da to nema nikakve veze s tobom kur*o. “

Tokom cijelog incidenta, nevjerni suprug držao se po strani i nije se želio miješati, a u jednom je trenutku nazvao suprugu ludačom, što je posebno naljutilo prevarenu ženu, a nedugo zatim cijeli je video objavio na društvenim mrežama, a najkomentiraniji ispod snimke bio je da to nije ništa novo i da je 90% muškaraca u Kini varalo svoje žene.

Prema statistikama, izvanbračne su se veze povećale u Kini posljednjih godina, za čak 75 posto razvoda krivili su nevjeru.

Na kraju je otkriveno da je muškarac na snimci visoki dužnosnik Komunističke partije Kine, kome stranka nije oprostila ovaj čin, koji se tek trebao pojaviti u javnosti i uklonjen je sa svih svojih funkcija

Izvor: Lokovesti.com

Preporučujemo