Showbizz

OVO JE VANBRAČNI SIN HARIJA VAREŠANOVIĆA, SVI KAŽU DA JE ISTI OTAC: Pogledajte kako izgleda – PRAVI FRAJER (FOTO)

Nekako smo se navikli na priče i novosti u svijetu poznatih da se ovo ili ono desilo, manje ili više spektakularno.

I nisu rijetke priče o vanbračnoj djeci. Neke estradne zvijezde stoje iza te svoje priče i priznaju i pričaju o toj djeci a neki, pak, poriču sve to i nimalo ljudski ne priznaju to dijete.

Tako na primjer, imamo Marinka Rokvića, apsolutna zvijezda desetljećima na estradi, ima dva sina koji su krenuli njegovim stopama ali Marinko ima još jednog sina kojeg je dobio prije ovog braka u jednoj kratkoj vezi. Potpuno normalno je priznao to dijete, ima normalan odnos s njim i braća se dobro i slažu.

Drugi primjer, sasvim suprotno, je priča Miroslava Ilića-on se bori već dugi niz godina protiv priznanja svog vanbračnog sina kojeg je dobio sa svojom nekadašnjom ljubavnicom: priča se rješava i na sudu ali Miroslav na sve načine izbjegava dokazivanje očinstva i ne želi dati svoj uzorak DNK.

Još jedan primjer je Keba koji je najprije poricao i negirao tu činjenicu da ima vanbračnu kćerku a onda je počeo da plaća alimentaciju mada se sa kćerkom nikada nije sreo.

Frontmen grupe “Hari Mata Hari”, Hari Varešanović , je dugo bio u braku sa suprugom Aidom, i iz tog braka su sin Damir i kćerka Nađa, a malo ljudi zna da osim njih Hari ima i vanbračnog sina.

Sin Mak rođen je početkom devedesetih u vanbračnoj vezi sa jednm Majom, ali se ta priča od početka relativno dobro odvijala. Hari je stao iza svog postupka, pratio trudnoću i učestvovao u vaspitanju i odgoju sina Maka.a pričalo se da pjevač i ne zna za tog svoga sina što nije bila istina.

Mak se prije nekoliko godina i oženio, a otac Hari je svesrdno učestvovao u organizaciji vjenčanja