Novo

OVO JE UZROK SMRTI DUŠANA VELIČKOVIĆA!? Sumnja se na NAJG0RE, H0ROR…

Prije nekoliko dana, domaća javnost ostala je u šoku kada se u medijima pojavila informacija da je iznenada preminuo poznati srpski astrolog Dušan Veličković. On je domaćoj javnosti bio itekako poznat, bio je veoma aktivan, i imao je veoma zanimljiva predviđanja, a isto tako vrlo često on je bio gost u raznim TV emisijama, u kojima je govorio na razne teme.

Dušan je kako smo već naveli preminuo iznenada, a bio je u spa centru u Beogradu gdje ga je pronašao drugi korisnik kako leži u bazenu u besvjesnom stanju. On je odmah pozvao sve zaposlene spa centra koji su pozvali Hitnu pomoć, ali nažalost za njega je već bilo kasno. Vijest o njegovoj smrti potvrdila je i njegova porodicam, koja je na njegovom Instagram profilu napisala sljedeće: “Dragi naši prijatelji, sa velikom tugom u srcu i duši obaveštavamo vas da nas je napustio naš voljeni Dušan i da je otišao na nebo među svoje zvezde. O mestu i vremenu sahrane ćemo vas naknadno obavestiti”.

Zanimljivo je da je voditelja Jovana Jeremić bila u jako dobrim odnosima sa Dušanom, tako da ju je ova vijest itekako pogodila, a ona je za domaće medije izjavila: “Saznala sam još sinoć za to. Šokirana sam. Bili smo dobri prijatelji, baš je pre neki dan gostovao kod mene”, počela je da priča Jovana i objasnila kako je Veličković premi nuo. “Bio je u sauni i samo je umro. Verovatno je u pitanju srčka. Imao je problem sa visokim krvnim pritiskom, znam da je imao problema”, rekla je ona. Zanimljivo je to da je on imao razna i zanimljiva predviđanja, a jednom prilikom on je rekao kako Miloš Teodosić i Jelisaveta Orašanin “nikada neće biti srećni zajedno”, rekla je Jovana.