Novo

OVO JE UGLEDNI HIRURG sa kojim je Mira Škorić bila u braku 10 godina: Pogledajte kako izgleda ovaj BRUTALAN FRAJER, a jedan detalj je svima zapao za oko! (FOTO)

Mira Škorić na našim prostorima jedna je od poznatijih pjevačica, koja je svojevremeno žarila i palila domaćom estradnom scenom, snimila je nekoliko albuma, brojne hitove, a neki od njih pjevaku se i dan danas. Iako je dugo već na javnoj sceni, u poslednje vrijeme ona se povukla tako da se malo više posvetila svom privatnom životu, o kojem ćemo i mi danas da pišemo.

Naime, radi se o tome da je na društvenim mrežama isplivala jedna fotgrafija, koja je davno nastala, tačnije riječ je o fotografiji sa njenog vjenčanja, a na istoj nalaze se pjevačica i njen tadašnji muž Vasa Jeremić. Pjevačica je sa njim bila deset godina u braku, u kojem su oni dobili kćerku Milicu, koja je danas odrasla djevojka, i koja radi kao ljekar u jednoj kovid bolnici koja se nalazi u Batajnici. Isto tako, poznato nam je i to da je Jeremić ugledni i poznati hirurg.

Fotografija o kojoj danas pišemo, je vjerovali otkrila dosta toga, pa tako da ono što odmah možemo da primjetimo kada je ugledamo jeste to da tada pjevačica nije bila brineta, nego je bila plavuša, i to je ustvari i jedan od detalja koji je svima zapao za oko, a mnogi su komentarisali kako su je jedva prepoznali. Bilo je i onih koji su imali samo riječi hvale kada je njen tadašnji izbaranik u pitanju, pa su se nizali komentari pohvale, kako je on tada izgledao brutalno. Evo i sami pogledajte…