Novo

OVO JE TAMNA STRANA HOROSKOPA DUŠANA VELIČKOVIĆA: Nije mogao NIŠTA da preduzme, to je bilo SUDBINSKI!

Poznati sprski astrolog Dušan Veličković je preminuo iznenada pre nekoliko dana u šezdesetoj godini života, dok je plivao u bazenu u jednom beogradskom velnes centru. Pored porodice, tragičnu vest o smrti dobro poznato tumača zvezdanih uticaja najteže su primile njegove prijateljice Ružica Kralj i numerolog Vena Virgo Perić.

Prijateljicce pokojnog Dušana Veličkovića za portal kažu da je astrolog predosećao da mu dolazi sudnji čas, a ona je rekla da pokojnom astrologu zvezde nikako nisu bile naklonjene poslednjih dana. “On je Vodolija sa podznakom u Devici. Umro je baš u mesecu Device. Pošto podznak preovladava u našim životima nakon tridesete godine, to znači da je naš prijatelj bio više u znaku Device. Dan rođenja i smrti su svakome negde zapisani, ali o odlasku sa ovoga sveta sa Dušanom nikada nisam pričala. Ipak, intuicija mi je govorila da on može da umre kao mlađi čovek, ali mu to nisam kazala jer bi mi bilo nezgodno, a i ružno. Po njegovoj energiji poslednjih meseci sam primetila da mu nije dobro. Pretpostavljam da svaki astrolog ima neki predosećaj za sebe, da zna kako će na kraju završiti, šta će mu se dogoditi, pa stoga verujem da je i Veličković nešto predosećao, ali da nije mogao ništa da preduzme. To je njegova sudbina ” ispričao je Kralj.

Ružica je veruje da je Veličkovića i nju spojila sudbina pre desetak godina. “Bio je talentovan, a zahvaljujući Mesecu u svom horoskopu mogao je da radi sa energijama i ima šesto čulo. Pošto je bio dobar i human čovek, bavio se duhovnim radom. Osim toga, bio je i dobar numerolog ” rekao je na kraju Kralj.