Showbizz

Ovo je supruga Đorđa, koji je član žirija Zvezde Granda! Imaš li ženo oči!? PRAVA LJEPOTICA

Sigurni smo da nema osobe koja ne zna za najpopularnije pjevačko natjecanje u regiji, a to su sigurno Zvezde Granda, emisija koja je postala omiljena muzička emisija većine ljudi, koja svoju rekordnu popularnost svakodnevno bilježi, prije svega zahvaljujući velikom broju kandidata i članova žirija koji čine ovu emisiju nezaboravnom.

Danas govorimo o jednom članu žirija koji je uspješno zamijenio prije dvije godine Aca Lukasa koji je prethodno proveo veliki broj godina i sezona u fotelji žirija. Upravo je Đorđe David zasigurno donio novu dimenziju nizu najgledanijih muzičkih natjecanja.

Kad je Aca Lukas napustio mjesto člana žirija, produkcija je objavila da će njegovo mjesto zamijeniti Đorđe David, a mnogi su tada bili skeptični, ali mnogi su bili i sretni, dok je bilo onih koji su sumnjali da će roker doći na takvo natjecanje.

Ono što Đorđe otkriva jest da je i on bio skeptičan, ali vrlo brzo pokazao je da tamo ima svoje mjesto i kad sve sagledamo, vidimo da je on stvarno imao vrlo velik uspjeh na tom polju.

Njegov privatni život mnogima je još uvijek nepoznat, a ono što se zna jest da je u sretnom braku već više godina, a ima kćer koja ima samo 4 godine.

Njegova žena je vrlo atraktivna žena, a Đorđe to nikada nije naglašavao, pogotovo jer je mnogo stariji od nje, mada ni on ne smije biti odbačen s obzirom na njegove godine, a privlačan je mnogim djevojkama kao što je bio u zlatno doba svoje karijere.

Kakav je vaš komentar?