Posljednjih 10 godina vidjeli smo svakakve scene kao dio reality emisija koje su prikazivane širom Balkana. Ne prolazi ni mjesec dana bez da smo vidjeli neki eksplicitni prizor koji užasne sve roditelje i ljude dobrog ukusa.

Svakodnevno gledamo propale kvazi super zvijezde, koje će učiniti sve da dosegnu svoj momenat slave i to na sve moguće načine. Mogli smo tako gledati svakakve strahote na TV kanalima, počevši od najobičnijih svađa, rasprava, seksa, pa čak i do gostovanja profesionalnih prodavačica ljubavi koje zarađuju novac tako što rade “one” stvari. Tako je u Parovima prošle sezone bila gost jedna prodavačica užitka, a pred kamerama u sred bijela dana imala je oralni seks sa unukom Ere Ojdanića.

Jedan od najkontroverznijih ženskih likova koji se pojavljuje u posljednjih nekoliko godina u svakom mogućem rijalitiju je Maca Diskrecija koja je prije nekoliko dana otvorila dušu i ispričala vrlo velik broj anegdota koje su joj se dogodile bez da su je kamere tada uhvatile.

“Moj prvi put u Zadruzi bio je više nego bolan, kao da me kamion udario s leđa. Nisam mogao sjediti zbog boli. Grozno iskustvo, nisam napravila klistir, a vi to jednostavno morate učiniti, a prije toga ne jesti ništa. Mogu staviti najviše dva prsta unutra, ne može previše duboko da ide, ne bih vam savjetovala da stavljate kremu, jer ne djeluje kada klizi, jer tada uopće ne osjećaš ništa. Uvijek moram stavljati panthenol nakon snošaja i tada sva upala prestane. U stvarnosti sam to učinila prvi put i htjela bih zaboraviti to bolno iskustvo.”