Novo

OVO JE PRAVA ISTINA O POREKLU KSENIJE PAJČIN: Nećete moći da DOĐETE K SEBI posle ovoga…Š0K I NEVERICA!

Ksenija Pajčina je imala tragičnu sudbinu, tokom srednjoškolskih dana počela je da se bavi plesom, a karijeru plesačica je započela kao deo plesne grupe pevačica Dragane Mirković i sastav Beat Street.

Taj njen talenat je ubrzo uočio frontmen grupe duck, Damir Radoičić Dača sa kojim je snimila pesmu Dačoo, volim te i tako na taj način započela je svoju muzčku karijeru i stekla veliku popularnost. U to vreme ona je bila u vi sa sinom slavnog košarkaša Moke Slavnića, Zvezdanom, kojije pre nekoliko godina uhapšen nakon pljački sa ozloglašenom bandom koji se naziva Pink panter, a za njega je pevačica Ksenija izjavila da je bio njena najveća ljubav.

Ksenija je svoju karijeru počela već 1997 godine kada je objavila debi albu sa kojeg su se izdvojile pesme se ksualnost i Kada ja ti čuvam leđa, ali veliku pažnju privukla je pesma “Sviđa mi se on” za koju se spekulisalo da je posvećena Peđi Mijatoviću. Te glasine bile su podgrejane i spotom u kom se u nekoliko kadrova sa jedne utakmice pojavljuje upravo Peđa. 1998 godine je bilo priča kako ona ima veze sa ub istvo oLIVERA jovanovića, kojeg je ub io njen tadašnji dečko Zvezdan Slavnić i za to dobio kaznu od osma godna zatvora.

Na dan sahrane u trenuku kada je beli kovčeg spuštan u zemlju sa njenog groba uz zvuk Bolera poletela je bela golubica, a taj prizor je škirao prisutne na poggreu. Tada su mnogi pričali da je to bio znak da je jedna od najlepših devojaka na javnoj sceni Srbije zauvek otišla, ali isto tako da nikad neće biti zaboravljena. Inače, Pevačica Ksenija Pajčin je rođena u Beogradu 1977. godine. Ostatak čitajte ovde.