Novo

OVO JE POSLEDNJA SLIKA LAZARA RISTOVSKOG: Sada se oglasio i njegov sin, NA VELIKU ŽALOST ISTINA JE…

Do sada ste imali priliku da vidite u medijima da se Lazar Ristovski razveo nakon punih 30 godina braka od supruge Danice, a kako je razvod završen on je pokupio svoje lične stvari i on se odselio u svoj stan koji se nalazi u Crnoj Gori, pa tako da sada izbegava medije, i nedavno je završio i snimanje najnovijeg filma Tunel.

Međutim, on je sada odlučio da se pojavi pred medijima, a njegov izgled je totalno drugačiji neošišan i sa puštenom braodm, i on nikako ne liči na sebe a može se reći da je možda zbog neke od uloga takav stajlnig ali se ipak moglo da primeti da je razvod na njega mnogo uticao.

“Pa videli smo da se nešto čudno dešava, jednostavno to više nije bilo to. Lazara odavno nismo videli, samo Danicu, a i nju retko jer snima dosta, čovek je stalno u poslu. Lazar je veliki šmeker. Danica je prava dama uvek sređena. Bilu su pravi par, međutim, sudbina je uvek takva. Ali, onda je po kraju počelo da se šuška da su se razišli. Svi smo bili u šoku. Onda je počelo da se šuška da možda ima neku mlađu? Ko zna šta se tu izdešavalo” rekla je jedna njegova komšinica.

Ta komšinica dodala kako kod Danice uvek dolaze deca i uunuci, ali da Lazara nije niko video već neka 4 meseca. Uvek se lepo pozdravlja sa komšijmaa, ali poslednjih meseci pre engo su se rastali uvek je bio ozbiljan, uđe u kola i nikkome se javlja. ” I kad mu se neko javi, samo mahne i prođe, a priča se da mu je smetalo što Danica snima pola dana a nikada nije bila kod kuće. Baš mu je to smetalo, pa je se posvetio festivalu sa sinom koji radi, a kada ima vremena ode i do Crne Gore” ispričala je ona.