Novo

Ovo je početak trećeg svetskog RATA: Rusija dala Evropi USL0V…

U nastavku ovog članka donosimo jednu jako zanimljivu temu, a koja je povezana sa velikom krizom, koja vlada u Evropi, a tiče se kao što i sami možete da vidite ruskog ukrajinskog rata. Naime, sve je krenulo krajem marta meseca kao jedna obična vojna intervenija ali se jako bruzo sve pretvorilo u pravi ra tni sukob, a zapad kao ni amerika nisu smele nikako da se umešaju, sankcije su najviše što su uradili prema rusiji.

Ali, predsednik Rusije, Vladimir Putin je brzo reagovao pa je odmah zavrnuo pipu, što se tiče plina, i nafte za Evropu i Ameriku, konkretno za zemlje koje su uvele sankcije za ovu veliku zemlju. Tako se sada oglasio i sam Tanjug, koji naovdi da postoji još jedan dokument, a u tom dokumentu stoji da se podiže sama konkuretnost domaćeg obrazovanja, dostajanstvo svih kultura koje žive na području ruske federacije. Sio i Kremlj po piutanju problema snabdevanja gasa Evropi putem Severnik tok1 , i neće biti nastavljeno dok koletniva Evropa ne skine bar deo sankcija samoj rusiji. Problemi sa pumpanjem gasa nastali su zbog sankcija koje su zapadne zemlje uvele našoj zemlji i nekoliko kompanija – rekao je Peskov, a prenosi agencija Interfaks.

Također, zatim se oglasio i sam Tanjug po pitanju dokumenata koji je nedavno izašao u javnosti a koji se formuliše kao humanitarni dokument, kojeg je lično potpisao i sam predsednik Rusije, Vladimir Putin. Pišite nam koje je vaša mišljenje o ovome svemu što se dešava na istoku Evrope, kao i o samoj krizi u celoj evropi?