Novo

OVO JE NIKAD VIĐENA SLIKA SONJE SAVIĆ! Cela Srbija će se šokirati na to KAKO JE IZGLEDALA (FOTO)

Sonja Savić je glumica koja je rušila tabue uvek je živela ispred svog vremena i često je bila nesvaćena. Nekoliko godina je živela i radila u sloveniji, gde je tretirana kao velika zvezda. U javnosti je ona otvereno pričala da je uzimaa mari hu anu, čega se nijie nikada stidela. Nažalost po pričama mnogih bila je uuvečuna u mnogo gori pakao od nar ko tika, pa je usled prevelike doze koju je unela u sebe preminula u septembru 2008 godine.

Pronađena je mr tva u stanu u Beogradu a obdukciom je konstantovano da je preminula usled prevelike doze he ro ina i morfi ju ma. Njena psolednja želja je bila da bude sahranjena u rodnoj Donjoj Grbavici kod Čačka a na dan smrti imala je 47 godina. “Zašto loše prolazim u gradu u kom živim, u zemlji iz koje potičem, pojma nemam. Da nije bilo Slovenije, ne bih preživela devedesete, a isto važi i za ovo vreme. Volela bih da dobijem sredstva i napravim samo još jedan savremeni sajber mjuzikhol koji bi prerastao u klabing, ali ovaj grad izgleda da nema afiniteta prema meni. Često čujem da da govore kako sam ekscesna ličnost, mada kad radim nikad nisam takva, pitajte koga hoćete” rekla je jednom prilikom Sonja.

Ona je bila neko ko je ludo zaljubljen u džez muzičara Vlajka Lalića, koji je bio njena prva ljubav ali tragedija u kojoj je on poginuo ih je zauivek razdvojila. “Dok sam bila mlada, često sam zamišljala kako ću se udati i zasnovati porodicu sa čovekom koga beskrajno volim i kome ću se potpuno posvetiti. Imala sam veliku ljubav, ali otkako je on otišao iz mog života kada sam imala dvadeset devet godina, sebe smatram udovicom” rekla je Sonja u jednom intervjuu za “Story”. Ostatak teksta čitajte ovde.