Showbizz

Ovo je NAKAZA koja se zove Donatela Versaće! UPROPASTILA lice plastičnim operacijama, TEK DA VIDITE ĆERKU…

Na ovom našem svijetu i u ovim našim životima ljudi su različiti. Različiti ne samo po boji kože, spolu, nego i po interesima, shvatanjima, sklonostima i željama.

Pa tako neki ljudi, bilo da su muškarci ili žene nikako nisu zadovoljni svojim izgledom. Često su to nezadovoljstva zbog kilaže koju imaju pa se podvrgavaju raznim dijetama, izgladnjuju se do besvijesti kako bi postigli neki, po njihovom mišljenju, optimalni status kilograma. Tu su mora se priznati češće žene u pitanju. Ali sve te dijete, promjene kilograma i tjelesne mase itekako ostavljaju posljedice na fizičko zdravlje ali i na mentalno.

A imamo i one osobe koje i kada smršaju i svi kažu da je dosta pa i previše, one i dalje sebe vide u ogledalu kao debelu osobu. Takve primjere, na našim prostorima, imamo u zadnje vrijeme u slučajevima Ane Nikolić i Darka Lazića koji su smanjili svoju težinu za 50, odnosno 70 kilograma i sada ne izgledaju baš zdravo ali oni i dalje nastavljaju sa svojim režimom ishrane, jer su mišljenja da trebaju još smršati.

A tek plastične operacije, one su baš popularne među poznatima, najčešće su to glumci i starlete koji se ne mire sa prirodnim starenjem ili prirodnim izgledom pa mijenjaju i dopunjavaju masu stvari na sebi.

Jedan od primjera kako neko nema mjeru u tome je Donatela Versaće, poznata modna dizajnerica, koja je najviše zahvata uradila na svom licu. Sada, kada su godine učinile svoje sve se to sada osvetilo,visi koža na licu, svi se nabori vide a kako je još i ekstremno smršala onda koža još više visi.

A njen primjer slijedila je i njena kćerka , danas ima 33 godine, a još 2007. godine je oboljela od anoreksije, jer nije bila zadovoljna svojom težinom.

I ona je, kao i  majka , opsjednuta plastičnim operacijama, a kako ima i jako malo kilograma, na nekim fotografijama izgleda kao da stoji na nogama.

Evo kako danas izgleda.