Novo

OVO je najmoćnija žena u Srbiji sa kćerkom: Kada čujete ČIME SE BAVI, UHVATIĆETE za glavu! VAUUU

Kad god razgovaramo o moćnim ljudima na Balkanu, uvijek sigurno prvo pomislimo na Sašu Popovića ili Željka Mitrovića, ili na neke pjevače ili glumce. Ono što je karakteristično svima nama je da odmah pomislimo na muškarce, ali šta je sa ženama?

OVO je najmoćnija žena u Srbiji sa kćerkom: Kada čujete ČIME SE ...

Danas vam donosimo priču o jednoj od najmoćnijih žena na čitavom Balkanu, a ona je sigurno broj 1 u Srbiji, a njeno ime je Milka Facron. Nakon završetka studija u Londonu, riješila je pokrenuti vlastiti posao, odnosno internetsku platformu koja bi bila namijenjena samo ženama. Suština je bila naručivati ​​odjeću i obuću, i to pravo iz Los Angelesa, odnosno iz Hollywooda. Sve što vidite na stranim kanalima, uskoro ćete moći naručiti putem njene platforme. Zato je rekla ženama da uštede nekoliko dinara.

Oduvijek je isticala koliko je ponosna na svoju jedinu nasljednicu, ali kad vidite slike, shvatit ćete zbog čega je to tako. Kćer je lijepa i vrlo zgodna za svoje godine. „Završivši fakultet na stranom jeziku, pokazala je samo koliko je spremna za nove izazove i posao. Tako sam ponosna na nju “, kazala je Milka Facron.

Podsjećamo da je Milka Facron članica Međunarodnog poslovnog vijeća za jugoistočnu Evropu koje ima za cilj podržati sve zemlje za europsku integraciju. Izabrana je za vrhovnog predsjednika od strane lobista iz Srbije.

Šta vi mislite o Milki Facron? Da li smatrate da je ona stvarno toliko sposobna koliko želi da se pokaže i šta mislite o njenoj kćerki? Je li doista toliko lijepa i da li je stvarno spremna da radi neki ozbljni posao? Jeste li čuli prije za Milikinu platformu i da li planirate da je koristite?