Neke žene ne shvaćaju da ljepota leži u suptilnim detaljima. Bilo da se radi o odjeći, obući, modnim dodacima ili fizičkom izgledu.

Fotografije kruže društvenim mrežama žena koje su prešle sve moguće granice s botoksima i punilima u ustima, do te mjere da su im lica sada potpuno iskrivljena i zapravo izgledaju ružnije, a što je najtužnije – nisu postale predmet divljenja, već podsmijeha, čak ih uspoređujući s jeftinim porno glumcima, ili filmovima za odraslu populaciju.

Nažalost, plastična kirurgija, ili profesionalno rečeno, estetske korekcije postale su vrlo popularne, posebice u posljednjih nekoliko godina. Sada se čak pomiče i dobna granica za odlazak kozmetičkog kirurgu, vjerojatno najbolje plaćenog liječnika.

Svakodnevno možemo naići na vijesti da negdje u svijetu u nekoj zemlji roditelji plaćaju djetetu da ode pod nož i instalira silikone ili „samo“ ubrizgava botoks. Zaista jako tužno, ali to je stvarnost.

Naravno, postoji psihološki učinak. Jer kad vidite da je 99% poznatih glumaca i pjevača (i starleta u reality programima) potpuno razočarano zbog masovne operacije, pomislite sebi: je li danas dobar pjevač koji jedva može pomicati usta ili botoks, ili onaj tko ima bogat i raskošan glas? Je li dobar glumac / glumica onaj koji se samo nasmiješi fotoaparatu jer ne može pomicati usta ili trepnuti, ili onaj koji stvarno “prodaje” njihov lik originalnim i prirodnim pokretima i ponašanjem na setu?

Danas je u svijetu mnogo zla, ali jedan od najvećih su zasigurno silikoni. Koja su vaša mišljenja o djevojkama koja pretjeruju sa ovakvim stvarima?

Izvor: Novadanas

Preporučujemo