Novo

OVO JE KONAČAN SPISAK UČESNIKA “ZADRUGE 6” – Evo ko će od SUTRA početi svoje TAKMIČENJE za 50.000 EVRA!

I danas ćemo da se bavimo sa novostima koje se odnose na rijaliti program, a pri tom mislimo na rijaliti Zadruga koji je na našim prostorima najgledaniji. Imali smo do sada priliku da gledamo pet sezona ovog rijalitija, gdje je pobjednik bio Dejan Dragojević, a sada će za samo nekoliko dana da počne šesta sezona o kojoj se već dugo vremena priča.

Dakle, nova šesta sezona rijalitija Zadruga počinje 9.septembra tačnije sutra i o novim učesnicima se dosta piše, pa se tako spominje dosta starih učesnika, ali isto tako spominje se dosta novih imena, a vjerujemo da će itekako da se pokažu. Ugovori su odavno potpisani, profili su snimljeni i sve je spremno za veliki spektakl koji počinje sutra, a nimalo ne sumnjamo da su producenti ove sezone dali sve od sebe. Dan ranije, oni idu u karantin gdje će da budu izolovani, što su pravila produkcije prije nego što uđu u Bijelu kuću.

Ono što je zanimljivo jeste da je produkcija ove godine misterioznija ikada, a neka imena su potvrđena, pa vam mi u nastavku donosimo spisak, iako ćemo sigurno znati sve u petak naveče, a od 21h možete početi da pratite emisiju: Miroslav Miki Đuričić, Kristijan Golubović i Lepi Mića, a njima će se pridružiti i Jovana Tomić Matora, Nikola Grujić Gruja, Ana Spasojević, Nenad Lazić Neca i njegov brat blizanac Predrag Lazić Peca, Marko Petrušević Petrući, Sanja Grujić, ali i nova lica – Anita Stanojlović, Ivan Nešković, Jovana Korbar, Marko Stefanović, Dijana Durlević, Marko Smiljić, Sofija Una Minić, Anđela Ilić, Ivan Dragić, Sandra Bakša, Nikola Sretenović, Super Cveta, Blažo Petrić, Danijel Denić, Branko Gerov, Bilal Brajlović, Miloš Petkovski, Stefan Radić, Aleksandar Kerić, Valentina Stanković, Damir Tepavac, Boža Džons, Tamara Nikolić, Snežana Bogdanović, Strahinja Trajkovski i Anastasija Bojanović.