Zašto muškarci varaju je pitanje koje mnoge žene zanima i na koje ne postoji univerzalni odgovor.

Kako se situacija svakog muškarca razlikuje, njih 11 otvorilo je dušu i podijelilo zašto su varali svoje partnere.

“Dugo sam tako prekidao romansu. Znam da to nije u redu, ali u svojim bih mlađim danima jednostavno pustio vezu. Kad bi postalo dosadno i činilo se kao da ne pokušavamo našu vezu učvrstiti, počeo bih se viđati sa nekom drugom. Mislim da sam tada bio uvjeren da je tako lakše nego razgovarati o onome što nije u redu” – rekao je 28-godišnji Tom.

“Odnos koji sam imao nije bio najbolji i u to sam vrijeme upoznao nekoga ko mi je zaista posvetio veliku pažnju. Osjećao sam se stvarno dobro. Opet sam se osjećao kao da sam poželjan i umjesto da se povučem i razmislim o svemu, razmišljao sam svojim intimnim mjestom i slijepo ga slijedio” – otkrio je Derik (27).

“Kad sam bio mlađi, puno sam varao jer sam bježao od svega. Da, ja sam kriv, nemojte me krivo shvatiti, ali pošto žene s kojima sam bio u vezi nikada nisu raskinule sa mnom, pomislio sam, zašto ne bih varao? U čemu je nedostatak?” – kaže Seth (29).

“Ne znam, da budem iskren. Bio sam s stvarno izvrsnom djevojkom. Mislio sam da je ona ona prava. Mislio sam da ćemo se vjenčati. Jedne noći sam se lijepo provodio i posjećivao sam prijatelja koji je živio satima daleko, tako da sam vidio priliku. Osjećao sam se kao da to mogu učiniti i pobjeći. Otkrila je to i rastali smo se. To je bila moja jedina prevara, a bio sam u gorim i ležernijim odnosima i nisam se varao. Često razmišljam o tome. Možda nisam bio podsvjesno spreman za počinjenje. Ne znam, ali smeta mi” – priznaje Nate, 26 godina.

Ostatak teksta pročitajte OVDJE

Izvor: Balkanlifetoday.info

Preporučujemo