Da nisu samo Hrvatska i Bosna u epicentru Crne hronike svjedoči vijest koja se u Hrvatskoj dogodila rano jutros.

Susjedna Hrvatska u ogromnom je šoku nakon zločina bez presedana u kojem je Igor Nadj ubio 6 osoba, uključujući 3 žene, 2 muškarca i jednog dječaka, koji je imao samo 10 godina. Poštedio je samo dijete koje je imao s jednom od žrtava. Kasnije je pobjegao, a kada je bio okružen policijom, počinio je suicid.

Inače, Nadj se rodio u Vukovaru 1983. godine, a s jednom od žrtava, Majom Tojagić, imao je dijete koje je bilo samo nekoliko mjeseci staro, što se i dogodilo u njegovoj glavi u tom trenutku još niko ne zna. Prema objavama na Facebooku, njih dvoje su bili zaručeni.

Također su ubijene Majina sestra Josipa i 10-godišnji sin te njeni roditelji Dragomir i Filjke, koji su se tamo slučajno našli. Majin Facebook profil prepun je njihovih zajedničkih fotografija, a ovo se činilo kao idilična veza. Prve zajedničke fotografije datiraju u ljeto već od 2017. godine, pa se može nagađati kada su započeli vezu. Na nekim fotografijama Nadj je u društvu sina Maje iz ranije veze, dječaka kojeg je također ubio i da je učinio ono što je učinio.

Kaže da je nakon bijega iz Vukovara, odnosno Petrovca, Igorova porodica smještena u hotel Internacional silom prilika. Njegov brat se nakon završetka rata vratio u Petrovce kod Vukovara, a otac i majka napustili su ih i ostavili da se sami bore u životu.

Izvor: Balkanlifetoday.info

Preporučujemo
Loading..