Novo

OVO JE BILA NAJŽEŠĆA AKCIJA IKADA U SVIM RIJALITIJIMA Tresli se zidovi, Jelena Golubović “razvalila” štalu sa Čupom Kalačem (FOTO)

Rijaliti programi na našim prostorima su poslednjih 15 godina, pa i vipše jako gledani, i do sada smo imali priliku da vidimo zaista sve i svašta. U nekoliko vrsta rijalitija koliko ih se emitovalo na našim prostorima, ulazile su kako poznate ličnosti, tako i one anonimne koje su postale kasnije poznate zbog njihovog učešća u rijalitiju. Granica pristojnosti, humanosti se iz godine u godinu pomijerala, tako da danas kada vidimo neke eksplicitne scene, brutalne tuče i najstrašnija vrijeđanja i psovke, dođu kao sasvim normalna i uobičajena stvar, iako su one daleko od normalnog.

Upravo to je nekako i razlog zbog čega ljudi sve više i više gledaju rijaliti, i svaki put kada je kraj oni jedva čekaju da počne nova sezona, koju prate bukvalno 24 sata, navijaju za svog favorita i brane ga srčano, kao da je član njihove porodice ili njima neko bitan. Kako je nova šesta sezona Zadruge počela prije par dana, koju su gledaoci sa nestrpljenjem očekivali, ušlo je dosta zanimljivih ličnosti, i sada je na samom početku jasno da nas zaista čeka uzbudljivih deset mjeseci, koliko rijaliti inače i traje.

Jedna od novih učesnica jeste Jelena Golubović, koja je domaćoj javnosti poznata još od ranije,a do sada ona je bila učesnica nekoliko rijaliti programa, tako da može da se pohvali sa veoma bogatom rijaliti karijerom. Kada se ona pojavila u Farmi odmah je privukla pažnju javnosti na sebe, a mišljenja o njoj bila su podijeljena, pa je bilo onih koji su je podržavali, ali isto tako i onih koji baš i nisu gajili neke simpatije prema njoj. Tada je ona ušla u vezu sa Čupom Kalačem, sa kojim je imala žestok se ks, i time oni su šokirali gledaoce, a o tome se kasnije i mjesecima pričalo. I sada je uspjela da podigne veliku prašinu oko sebe, a kako će se snaći u ovoj sezoni ostaje nam da vidimo.