Zanimljivosti

OVO DO SAD NIJE VIĐENO! Predsednik Srbije kod Branka Kockice u emisiji: Snimak star 44 godine, EVO šta je tada Vučić govorio..(VIDEO)

Danas je ponovo došlo vrijeme da pomenemo malo predsjednika Aleksandra Vučića koji je definitivno najmoćniji i najuticajniji političar regiona.

To je čovjek koji prosto obožava medije, ali i mediji obožavaju njega, tako da ne može proći ni dan a da se on ne pojavi barem na minut na TV-u ili u nekom drugom obliku u medijima.

Sa njim je to jednostavno tako – ili ga volite ili ne. Stanovnici Srbije su od samog starta podijeljeni kada je Vučić u pitanju, a ono što svi sigurno vole jeste kada saznaju neke sitnice iz njegovog privatnog života ili pak njegove prošlosti. Ono što je poznato je da mu se žena zove Tamara, sa kojom ima sina Tadiju, te još dvoje odraslije djece iz svog prvog braka.

ALi, svi vole da vide neke stare slike ili priče iz njegovog djetinjstva, te je tako nedavno na Instagramu osvanula slika na kojoj maleni Aleksandar (koji je tek imao 5 godina) stoji pored svog brata i roditelja. Slika je očekivano naišla na brojne komentare, većinom pozitivne. Nedugo zatim, na Facebook-u je osvanuo i jedan video koji do tada apsolutno niko nije vidio.

Na njemu se može vidjeti legendarni Branko Kockica, čovjek kojeg su prosto obožavala djeca 70-tih i 80-tih godina prošlog stoljeća, a njegova emisija bila je jedna od najgledaniji na ovim prostorima. Tema te epizode bila je “Knjiga”, a predsjednik Vučić lično pojavljuje se na 14:26. poslije kada su pitali Branka je li svjestan da je on 1976. godine imao u svojoj emisiji budućeg predsjednika Srbije i kakva mu je to čast tada trebala da bude on o tome – nije imao pojma.

Pogledajte i sami: