Zdravlje

OVI PROIZVODI VAS MOGU KOŠTATI ŽIVOTA! SVI ih uzimate, pogotovo OVAJ: Svi ih imate u WC-u, ODMAH BACAJTE!

Za danas smo vam pripremili tekst koji će vas zasigurno natjerati na razmišljanje i koji će vas navesti da počnete mnogo više razmišljati o tome koje stvari i koje konkretno proizvode koristite u svom životu.

Danas, naime, ćemo da pričamo o nekim proizvodima koji u sebi sadrže kancerogene elemente, a to su uglavnom proizvodi od plastike, koje možete pronaći u kineskim trgovinama, vrlo raširenim na Balkanu.

U ovom današnjem tekstu vam donosimo istraživanje provedeno u Los Angelesu, koje je na kraju potvrdilo da više od 88% proizvoda za osobnu higijenu, koji uključuju šampone i gelove za tuširanje, sadrže u sebi kancerogene tvari. Jeste li ikad čuli za ove zabrinjavajuće informacije? Paol Milcherl, Palmolive i Colgate samo su neke od čuvenih svjetski poznatih marki koje sadrže neke od ovih opasnih tvari.

Glavni je trik ovdje da većina ovih proizvoda, što se tiče same deklaracije, kaže da se radi isključivo o 100% organskom proizvodu, što sigurno uopće nije ni približno tačno. Michael Green, čovjek koji je inače zaposlen kao izvršni direktor ovog instituta koji je radio sve ove analize, kaže da jednostavno ne može vjerovati da to niko prije nije do sada otkrio, jer se većina ovih čuvenih svjetski poznatih marki prodaje u ogromnim i veoma poznatim svjetskim prodajnim centrima.

Stoga im ljudi jednostavno vjeruju, jer samo mjesto prodaje, ali i cijena ovih artikala (koji su veoma često dosta skupi) pokazuju da su 100% sigurni i da nema šanse da s njima nešto nije u redu. A to je zapravo sve jedna velika marketinška laž. Budite oprezni.