Ove osobe ili su isuviše slične, ili su isuviše različite. Kako god bilo, ovi se horoskopski znaci trebaju maksimalno izbjegavati i između njih ne može postojati sklad i prijateljstvo, a da ne govorimo o nečemu višem.

Beyond Butting Heads: 5 Reasons Authors And Editors Hate Each ...1. Vaga i Škorpija

Škorpije su veoma misteriozne osobe koju u sebi imaju “ono nešto” što privlači ostale. S druge strane, Vage su veoma ljubazne i šarmantne i jasno je da bi svako želio Vagu za prijatelja. Ali, kada ukrstimo posesivne tendencije Škorpija sa dobroćudnim i prijateljski nastrojenim Vagama, obično imamo veoma loš miks, gdje Vaga uvijek biva iskorištena i psihički uništena.

Naime, Škorpija ne može i ne želi da uživa u Vaginoj otvorenosti, što će, u slučaju veze, Vagu natjerati na prevaru, a Škorpija će se osjećati kao nedovoljno dobar višak. Ono što je još gore, Vaga to čak neće ni doživljavati.

Coronavirus UK: How to self-isolate without hating each other ...

2. Ovan i Blizanci

Ako individualno posmatramo ova dva znaka, oba imaju tendencije da budu brižni prijatelja, međutim problem je u tome što Ovnovi uvijek imaju veoma kratak fitilj, odnosno jako su temperamentni, zbog čega veoma lako može doći do konflikta. S druge strane Blizanci su daleko osjećajniji i lako povredljivi.

Ovnovi su tvrdoglavi i impulsivni, dok su Blizanci veoma promišljeni. Ova dva znaka ne bi smjela imati bilo kakav kontakt obziorom da Ovan nema živaca da diše isti zrak kao Blizanac. Ono što je također razlog zašto bilo kakav odnos ne može funkcionisati je činjenica da oba znaka vole da drže sve pod kontrolom i da budu glavni.

3. Bik i Jarac

Šta će se dogoditi kada ukrstite dva najtvrdoglavija horoskopska znaka? Naravno, katastrofa neviđenih razmjera. Čak se ide do te mjere da može i krv pasti. Ova dva znaka su isuviše slična, pritome neviđeni individualci, tvrdoglavi i impulsivni, zbog čega se bilo kakav odnos između ne može i ne smije zamisliti.

Prema tome, ukoliko ste među ovim navedenim znacima, dobro birajte svoje prijatelje i ljubavne partnere. Preporučili bi i da izbjegavate kontakte sa članovima porodice ako bi došlo do ovakvog miksa.

Unhealthy Relationships – Wake Up Girlfriend