U nastavku pročitajte kako se snalaze horoskopski znaci kad je u pitanju novac.

Vatreni znaci: Strijelac, Lav i Ovan sposobni su brzo zaraditi novac. Međutim, kako brzo ostvare zaradu, tako je brzo i potroše. Znaju biti galantni i nikad ne štedjeti. Dešava se da se dovedu do stanja bankrota, ali ne odustaju uprkos tome što im to teško padne. Spremni su krenuti iz početka i ponovo zaraditi veliku svotu novca. Pare im dolaze iz inostranstva, trgovine garderobom, luksuznom robom, sporta, uvoz izvor.

Zemljani znaci: Jarac, Djevica i Bik su štediše i čuvari. Ne troše toliko novac zato što misle na budućnost, materijalna sigurnost im je bitna. Iako se doima kao da je savršen način kako bi uštedjeli veliki novac, to vrlo često i nije tako. Učestalo imaju nepredviđene troškove i moraju dati sve što su uspjeli da izdvoje, pa onda sve iznova. Pare im dolaze od zemljoradnje, građevine, uslužnih djelatnosti i nekretnina, navodi astrolog Ivana Paunović.

Zračni znaci: Vodolija, Vaga i Blizanac ubrajaju se u osobe kojima je izbalansirana finansijska situacija. Do novca vrlo lako dolaze, potroše ga ali sačuvaju i za budućnost jedan dio. Potrebno im je samo da imaju neki plan, pridržavaju se toga zato što nisu ljubitelji dramatičnih situacija. Lako ulaze u privatne poslove i odlično se snalaze u tome. Korist ostvaraju u kreativnim poslovima, vezanim za automobile, trgovinu, transport i ortakluk.

Vodeni znaci: Ribe, Škorpija i Raak smatraju se za davaoce. Oni daju novac kao pozajmicu kome god zatreba. Vrlo često loše odluke donose. Posao nisu sposobni odvojiti od emocija, pa nerijetko povlače pogrešne poslovne poteze koji ih na kraju dosta koštaju. U novcu koji ulažu znaju dosta pretjerati. Pare im dolaze od ugosttiteljstva, hrane, tečnosti, umjetničkih poslova, pogrebne opreme.

Preporučujemo
Loading..