Zanimljivosti

OVE ŽENSKE NAVIKE SE GADE MUŠKARCIMA: Svaki će pobjeći od vas AKO OVO RADITE! ODMAH PRESTANITE

U današnjem tekstu ćemo pisati o muško ženskim odnosima , i kako neke stvari utiču na odnos i vezu. Nakon što se dvoje ljudi upoznaju i započnu vezu , nakon nekog vremena dođe do opuštanja u vezi ponašanja , ali nekada neki od partnera znaju malo i da pretjeraju u tome.

U nastavku teksta vam donosimo neke loše navike koje može da ima i jedna i druga strana , koja može da se nekome i zgadi. Tako su anketirina pojedini muškarci koji su otkrili šta im najviše smeta kod parnerke , odnosno koji postupci. Jedan od anketiranih na ovu temu je rekao da mu najviše kod partnerke smeta to kada su u restoranu i čekaju da im dođe hrana , a ona uzme ogledalo i cijedi bubuljice.

Jedan muškarac je istakao da mu smeta kad njegova partnerka ostavi higijenske uloške ili tampone na lavabou ili veš mašini. Mnogim muškarcima se ne sviđa kada njihova partnerka na lice stavi previše šminke. Muškarci većinom ne vole žene koje mnogo tračaju , a ne sviđa im se ni to da žene s vremenom kada su u dužoj vezi , prestanu da vode računa o sebi.

Prevelike promjene u izgledu
Previše isticati svoja dostignuća
Potiskivanje seksualnosti
Ružno govoriš o bivšem
Negativnost
Uspoređivanje i natjecanje s drugim ženama
Uvijek se slažeš s njim
Izgladnjuješ se