Kada dođemo u određene godine, naše životne navike se mijenjaju. Mnoge stvari postaju nevažne, dok druge dobijaju veći značaj. Ono u čemu smo najviše uživali sada je bespotrebno gubljenje vremena. Mnogo pažljivje biramo ljude sa kojima ćemo provoditi vrijeme, na šta ćemo trošiti novac. Za prekretnicu ovih promjena smatra se 25. godina života. Za vas smo spremili zabavne ilustracije koje to i pokazuju:

U noćnim klubovima stenekada ostajali do kasno i uživali u svakom momentu, a sada samo gledate na sat i jedva čekate da idete kući u krevet. Nekada ste za jednu noć obišli pola grada, sada to ne možete ni u sedam dana. Jednostavno imate mnogo bitnijih stvari.

 

Prije nego ste napunili 25 godina vaš telefon nije prestajao da zvoni, bio je pun poruka od prijatelja, a danas dobijate samo poruke od banke i raznih firmi. Vaš izlazak se svodio da partijanje do zore, putovanje na egzotična mjesta, a sada je vaše putovanje nalik gledanju stvari iz muzeja.

Ljubav prije 25 godine u zimu izgledala je romantićno kao u filmovima, jednostavno bio vam je dovoljan vaš partner, a na ostalo niste ni gledali. Danas samo gledate kako da se utoplite, jer bi se mogli razboljeti ili jednostanvo tražite sve moguće izgovore da ne izlazite na zimu.