Ana Kokić, nakon razvoda od Nikole Rađena, očito je odlučila usmjeriti svoju pažnju na svoju karijeru i obitelj. Iako nije javno istaknula nove emotivne veze, to ne znači da nije sretna i ispunjena u svom životu. Mnoge poznate osobe biraju održavati svoj privatni život dalje od medija kako bi zaštitili svoju intimnost. Važno je da svatko pronađe sreću i ispunjenje na način koji najbolje odgovara njihovim ličnim potrebama i ciljevima.Posebno je važno da Ana stavlja svoje kćerke na prvo mjesto i brine se o njima. Porodična podrška i bliskost izuzetno su važni za razvoj djece, posebno nakon razvoda roditelja. Mnogi roditelji se trude očuvati toplu i stabilnu porodičnu atmosferu za svoju djecu, a Ana se čini posvećenom majkom koja se trudi pružiti najbolje svojim kćerkama.

Važno je i da Ana i njen bivši suprug održavaju dobre odnose zbog svojih kćerki. Razvod može biti težak proces za djecu, pa su očigledno uložili napore kako bi osigurali da djevojčice imaju stabilnu i sigurnu sredinu nakon razvoda. Nastavak bliskih odnosa između roditelja može biti ključan za emocionalno blagostanje djece u takvim situacijama.

Iako rijetko dijeli svoj privatni život s javnošću i ne pruža mnogo detalja putem svojih objava na društvenim mrežama, imali smo prilike dobiti uvid u njihovu trenutnu domaću atmosferu putem njenog profila na Instagramu.

Dom Ane Kokić u Beogradu izgleda pažljivo uređen, s naglaskom na zemljane tonove koji doprinose toplini prostora. Čini se da je sve dobro organizirano i sređeno, što nije iznenađujuće s obzirom na prisustvo Ane, njenih triju kćerki i Anine mame Branke, koja im pruža veliku podršku u svakodnevnom životu, kako u kućanskim poslovima, tako i u vaspitanju i usmjeravanju njihovih kćerki.