Showbizz

OVAKO SAM IZGLEDALA 2010 GODINE, a onda je moj muž dao 38.000 evra na plastične operacije! Ni rođena majka me ne poznaje, EVO na šta danas ličim, LEPŠA OD BOGA …(FOTO)

Danas je postalo skoro pa normalno da žene porade na svom izgledu, da potraže pomoć plastičnog hirurga pa da poprave neke stvari koje im se na sebi ne dopadaju.

I to više nije tajna, niti to kriju od javnosti. Ali nije to samo privilegija bogatih i poznatih koji imaju brda para pa tek tako mogu izdvojiti za plastične operacije,rade to i “obične”žene i djevojke koje imaju neke iluzije i snove kako treba da izgledaju pa se totalno posvete tome i nižu operaciju za operacijom.

Kad je dosta i koja je mjera često se izgubi ta granica.

Donatela Versaće se najviše upropastila po ovom pitanju.

Puno je takvih slučajeva i na Balkanu, a među onima koje su najviše poradile na sebi su Jelena Karleuša, Lepa Brena i Dara Bubamara. One su baš naredale operacije na sebi i nemaju namjere da stanu sa silnim plastičnim zahvatima.

Danas vam predstavljamo djevojku običnu djevojku koja se zove Čarli Filips iz Kembridža u Engleskoj . Ona je ono što je sad popularno blogerka i influencerka , a ostvarila se i kao majka. Može se reći da joj baš ide u životu i uspješna je u svim mogućim poljima svoga života.

Ali, kao da joj to nije dovoljno, ona je prije 10 godina bila totalno nezadovoljna sa svojim izgledom, tako da je odlučila da postane živa barbika.

U taj projekat na novom svom izgledu, uložila je blizu 17.000 funti (38.000 eura). A njena transformacija je počela kada je imala samo samo 16 godina, prvo je tada operisala kičmu, i od tada je nastavila sve dalje I dalje. A za sve joj daje podršku suprug Ros koji uveliko i finansira sve njene operacijei sve mu se to sviđa.

Ona je na sebi uradila gotovo sve novo a najviše zahvata je uradila na usne, koje je radila 3 puta do sada. Šta vi mislite o svemu?