Među pjevačicama koje važe za najpopularnije na današnjoj domaćoj estradi, mnoge su prvi put viđene u čuvenoj muzičkoj emisiji “3K dur” koja se emitovala na Trećem kanalu, i koja je bila prava odskočna daska za mnoge talente.

Jedan od tih tadašnjih takmičara bila je i Ana Nikolić koja je te davne 1998. godine prvi put u životu izašla pred kamere i pjevala. Ona je prezentovala pjesmu “Kolačići” od grupe Denis & Denis.

Na pomenutom nastupu nosila je jednostavne pantole i potpuno zatvorenu košulju (što joj po današnjim standardima uopšte ne pristaje), i cijelo vrijeme je bila dobro raspoložena i nasmijana. Veselo je đuskala uz melodiju, i zaista uživala u svom nastupu.

U nastavku možete vidjeti i video koji smo izvukli iz arhive. Evo kako je to sve izgledalo:

Ana Nikolić ostaje bez stana?

Danas je javljeno da će Ana Nikolić biti izbačena iz stana ako do kraja iduće sedmice ne vrati 80.000 eura koje je pozajmila od kamatara. Ona je, podsjećamo, krajem novembra uzela pozajmicu, i kada su joj trebale pare zaboravila je na dostojanstvo i klečala je i drečala da joj daju novac, obećavajući pritome kule i gradove.

“Ana se zadužila zbog svog novog albuma, novih pjesama. Uzela je od kamatara 80.000 eura i obećala da će do kraja februara vratiti. Dogovorili su se da će do tada vratiti sav iznos skupa sa kamatom. Zelenaši su u zamjenu tražili stan kao zalog u slučaju da Ana ne vrati novac na vrijeme.”

Sva u panici priznala je sve bivšem mužu Rasti, i kako kaže spremna je da mu prepiše stan ako on izmiri njen dug.

Preporučujemo