Novo

Ovako izgleda OTAC Kristijana Golubovića: Osuđen je na DOŽIVOTNU, a poseduje jedan veliki talenat! (FOTO)

Kada je reč o rijaliti progrramima na našim prostorima , jedan od najpopularnijih rijalitija je Zadruga , a koji iza sebe brojji 5 sezona , dok je šesta u najavi za par dana. Naime , jedan od takmičara koji je se našao kao učesnik u ovom rijalitiju je Kristija Golubović , aa koji je od ranije mnogima poznat kao kriiminalni prestupnik , a za kojeg mnogi kažu da je više vremena proveo iza rešetaka , nego na slobodi. Inače , on je u rijalitiju Zadruga prevario svoju suprugu Ivanu sa dosta mlađom Kristnom , a sa kojom je nataviol vezu i nakon izlaka , te danas čekaju i dete.

Dakle , Kristijan je rođen 30tog novembra u Minhenu , a iste godine , samo nekoliko meseci posle rodila se njegova sestra Kristina. Kako sam tvrdi, začet je istog jutra kada je njegov otac Srboljub odveden na doživotnu robiju. – Kakva je to sudbina da se začnem iz jednog jedinog pokušaja svoga oca da napravi sina i iste noći biva odveden na doživotnu robiju. Cela ova situacija nagoveštava tok neverovatnih događaja jednog života, mog života. Zapravo moja majka je te ’69 godine bila trudna sa mojom sestrom koju je rodila na Bogojavljanje 19. januara i baš neposredno nakon porođaja, moj otac koji je baš u to vreme bio pod poternicom zbog oružane pljačke sa smrtnim ishodom, valjda sujetno ljut što nije dobio sina, tek svežu majku oplodi i istog jutra biva uhapšen i odveden na doživotnu robiju, prenosi “Espresso”.Kako sam tvrdi, začet je istog jutra kada je njegov otac Srboljub odveden na doživotnu robiju. – Kakva je to sudbina da se začnem iz jednog jedinog pokušaja svoga oca da napravi sina i iste noći biva odveden na doživotnu robiju. Cela ova situacija nagoveštava tok neverovatnih događaja jednog života, mog života. Zapravo moja majka je te ’69 godine bila trudna sa mojom sestrom koju je rodila na Bogojavljanje 19. januara i baš neposredno nakon porođaja, moj otac koji je baš u to vreme bio pod poternicom zbog oružane pljačke sa smrtnim ishodom, valjda sujetno ljut što nije dobio sina, tek svežu majku oplodi i istog jutra biva uhapšen i odveden na doživotnu robiju, prenosi “Espresso”.

Tako je Kristijan ispričao da je njegov otc u zatvoru slikao , te su njegovi raadovi zavrpili na izložbama , pa je jasno da je ovaj talenat Kristijan nasledio od njega.