Ratni profiter, likvidator, čovjek s vojskom kriminalaca iza leđa. Sve to je bio Željko Ražnatović Arkan početkom devedesetih. Mnoga smaknuća, ucjene, kriminalne radnje, samo su neki od zločina u njegovoj biografiji.

Tih je godina cijeli Balkan potresala samo jedna riječ – njegovo ime. Život je konačno završio u hotelu Interkontinental, kada je likvidiran u klasičnom obliku atentata.

Popularni Arkan, koji je likvidiran prije 17 godina u hotelu, ostavio je devet djece s čak pet žena iza sebe. Da, dobro čitate. Od prvih dvaju brakova dobio je punih šest nasljednika, četiri iz prvog braka s modelom Natalijom Martinović, a dvoje s Svetlanom Cecom Ražnatovićem, popularnim srpskim pjevačem.

Troje njegove djece su iz izvanbračnih odnosa, a u braku sa suprugom Natalijom njih dvoje su dobili dva sina, blizance Vojina i Nikolu, Milenu i Mašu dvije kćeri. Troje djece iz izvanbračnih odnosa su Angela, Mihajlo i Sofija, koja se ne pojavljuje mnogo u medijima, a za njih je vrlo malo poznato, dok su Veljko i Anastasia djeca koju je dobio s pjevačicom Svetlanom Cecom Ražnatovićem.

Sljedeća četvero djece koji su nikli iz Arkanovog prvog braka uopće ne nose njegovo prezime, ali Vojin, Nikola, Milena i Maša nose prezime svoje majke – dakle Martinović, dok su Vojin i njegov brat blizanac vrlo dobro studirali glumu koju su završili i počeli raditi u diskotekama diljem svijeta, a najviše su išli u Sjedinjene Američke Države.

Prije nekoliko godina Vojin i kineskinja Chai Barbar Wang dobili su kćer kojoj su dali ime Mija, koja jako sliči na njezina pokojnog djeda.

izvor: kurir
Preporučujemo
Loading..