Novo

Ovako izgleda BIVŠI MUŽ Mire Škorić: Cenjeni hirurg danas odveo ćerku Milicu do oltara! (FOTO)

Novosti koje nam dolaze sa naše domaće javne scene ne prestaju da nas iznenađuju, i tako svakog dana skoro imamo priliku nešto novo da saznamo o našim poznatima. Pjevačica koja se na neki način povukla sa javne scene, a koja je itekako poznata domaćoj javnosti, jeste Mira Škorić, kako ste i sami mogli da zaključite po naslovu. Ona je svojevremeno žarila i palila domaćom estradom, snimila je brojne hitove, ali se poslednjih nekoliko godina ona na neki način povukla sa javne scene.

Kada je u pitanju njen privatni život, znamo da je ona bila u braku sa Vasom Jeremićem, i njihov brak trajao je oko deset godina, a u istom oni su dobilu kćerku Milicu, koja je danas već odrasla žena, i koja je prije nekoliko dana bila jedna od glavnih vijesti u domaćim medijima, i to sve jer je ona stala na ludi kamen sa svojim izabranikom Sebastianom, te su oni izgovorili sudbonosno “da”, i započeli su zajednički život. Milicu je do oltara svakako ispratio njen tata Vasa, i ovaj prelijepi događaj ujedno je bio i prilika da svi vide Mirinog bivšeg muža.

Ono što je zanimljivo jeste da je Miri na vjenčanju, kuma bila naša poznata pjevačica Ana Bekuta, a upravo njena unuka Sonja bila je jedna od gošći na Miličinom vjenčanju. Kada su se Mira i Vasa vjenčali, to je svakako bilo ispraćeno, pa su oni bili na skoro svim naslovnim stranama domaćih medija, a slavlje je održano u jednom beogradskom hotelu. Na tim fotografijama moglo se vidjeti da je Mira bila plavuša, pa vjerujemo da bi malo ko od vas mogao da je prepozna s obzirom na to da je ona već godinama unazad brineta. Vaša mišljenja?