Novo

Ovako danas izgleda Severinin bivši sa kojim ima SNIMAK sa jahte: Varao TRUDNU ženu, pa uhapšen (FOTO)

Severina Vučković, poznata hrvatska pjevačica poslednjih nekoliko dana glavna je tema domaćih medija, i to sve zbog novog skandala, a radi se o tome da je prije nekoliko dana ona ušla u žestok sukob sa njenom rođenom sestrom Marijanom, a one su se čak i fizički obračunale, a sve to desilo se u stanu njihove majke Ane, a stan se nalazi u Splitu. One već godinama nisu nikako u dobrim odnosima, ali to nam nije strana informacija, jer ni same se nisu trudile da to sakriju od javnosti.

Uz Severinino ime vezali su se brojni skandali za sve ove godine koliko se ona nalazi na domaćoj javnoj sceni, ali ipak moramo da kažemo da se jedan od njih posebno izdvojio, a riječ je o njenom intimnom snimku, koji je ugledao svjetlost dana 2004.godine, i koji joj je itekako doprinio u njenoj karijeri. Intimni snimak u trajanju od 11 minuta, nastao je na jednoj jahti, gdje je pjevačica bila sa biznismenom Milanom Lučićem, koji je u to vrijeme bio oženjen, a sa druge strane i Severina je bila vjerena za Srećka Vargeka.

Njih dvoje su se inače upoznali 2000.godine, Lučić je tada pjevačicu obasipao sa skupocjenim poklonima, a tada se pisalo i da je ona od njega dobila konja, kojeg je ipak kasnije prodala. Kada je Severina vidjela da on ne planira da napusti svoju porodicu i da je njemu supruga koja se porodila oprostila prevaru, oni su prekinuli i svako je krenuo svojim putem. Zanimljivo je to da je Milan 2017.godine bio akter još jednog skandala, a o čemu se radi pročitajte u tekstu ovde.