Novo

OVAKO DAME SA ESTRADE ODRŽAVAJU SAVRŠENU LINIJU! Brena, Emina, Bekvalčeva u top formi: OVO JE NJIHOV JELOVNIK! (FOTO)

Naravno da se i danas bavimo našom domaćom javnom scenom i našim poznatim ličnostima, a neki od njih imaju toliko zanimljiv privatni život da se svako malo nađu u žiži javnosti, i o njima pišu skoro svi domaći mediji. Naime, naša današnja tema su naše poznate dame, a ovaj članak će vjerujemo posebno da zanima žene i djevojke, jer riječ je o dijeti i održavanju savršene linije.

Svi mi imamo problema da se u nekom periodu malo više ugojimo, pa tako tada treba da pribjegavamo raznim rigoroznim dijetama, kako bi u što kraćem roku skinuli višak kilograma. Na internetu je pregršt raznih dijeta, ali nisu baš sve one toliko efikasne koliko se inače tvrdi. Isto tako, naše poznate dame moraju da vode računa o svom fizičkom izgledu, jer su vrlo često, odnosno uvijek pod budnim okom javnosti, pa tako neke od njih pribjegavaju rigoroznim i drastičnim mjerama kada je ishrana u pitanju, a uz to svakako ide i trening koji je u neku ruku obavezan.

Jedna od naših poznatih pjevačica, Marina Visković nedavno je otkrila da kada je njena kilaža u pitanju da tu varira, ali da to niko drugi ne primjeti jer razlika u kilogramima nije toliko velika, a pjevačica je rekla: “Variram sa kilažom, ali se to na meni ne primećuje. Nikada to nije neka velika razlika u kilogramima. Kilažu održavam intenzivnim treninzima već duže od deset godina i kontrolisanom ishranom. Jedino taj način života dovodi do rezultata Za doručak volim da pojedem jaja ili ovsene pahuljice… Jedem i voće, a za ručak je obavezno kuvano jelo. Uglavnom ne večeram ili ako se desi da jedem, gledam da to bude do sedam sati uveče. Povremeno jedem slatkiše, kada poželim da sebi dam malo oduška. A onda sutradan počnem da se suzdržavam od nezdrave hrane…” Ostatak teksta pročitajte ovde.